Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di basilico fresco, lavate e asciugate
- 40 g di cipollotti in quarti
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
- 40 g di Vodka
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di sale
-
320
g di pasta fresca, tipo calamarata
of 320 g di pasta secca, tipo calamarata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1740.9 kJ / 416.1 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 186.7 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Bavette con scampi all'arancia
15 Min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Linguine con scampi al limone
20min
Spigole all'acqua pazza
30min
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Penne al sugo di calamari
40min
Penne al ragù di polpo
1u.
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55p