Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di basilico fresco, lavate e asciugate
- 40 g di cipollotti in quarti
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
- 40 g di Vodka
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di sale
-
320
g di pasta fresca, tipo calamarata
of 320 g di pasta secca, tipo calamarata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1740.9 kJ / 416.1 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 186.7 mg
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40 min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Polpetti affogati
45 min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 min
Spaghetti alla busara
30 dk
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 min
Moscardini al limone
30 dk
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 min
Spigole all'acqua pazza
30 dk
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min
Calamari ripieni
1 godz. 30 min
Baccalá alle olive
25 min