Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di seppie, pulite e a listarelle
- 30 g di vino bianco
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al sugo di calamari
40 Min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 Min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40 Min
Moscardini al limone
30min
Fusilli alle cozze piccanti
55 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Tortiglioni piccanti risottati zucchine, gamberoni e curcuma
40 Min
Penne al ragù di polpo
1hod.
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 Min