Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di seppie, pulite e a listarelle
- 30 g di vino bianco
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliolini al sugo di spada
30 dk
Polpo in rosso
35 dk
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 dk
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 dk
Risotto alla pescatora
35 dk
Pasta risottata alle vongole
1sa
Penne al ragù di polpo
1sa
Penne al sugo di calamari
40 dk
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 dk
Risotto al ragù bianco di mare
30 dk