![Fusilli risottati alle seppie Fusilli risottati alle seppie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/174ED7C2-8CD0-44EF-8A73-403CECE86937/Derivates/7b2013c7-bdff-4753-8df4-395d569c379f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di seppie, pulite e a listarelle
- 30 g di vino bianco
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al ragù di polpo
1h
Linguine con scampi al limone
20p
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 Min
Linguine ai gamberoni
30min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40p
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20p
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40p
Penne al sugo di calamari
40p
Tortiglioni piccanti risottati zucchine, gamberoni e curcuma
40p