Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaini rasi di aglio in polvere
- 1 peperoncino secco piccante, sbriciolato a mano
- 40 g di mandorle tritate in granella
- 1 cucchiaio di menta secca tritata
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pesce spada a tocchetti (2 cm circa)
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2083 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette con spada e melanzane
50 min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35 Min
Tagliolini al sugo di spada
30 Min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30 Min
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1h 5min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40 Min
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30 Min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min