Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaini rasi di aglio in polvere
- 1 peperoncino secco piccante, sbriciolato a mano
- 40 g di mandorle tritate in granella
- 1 cucchiaio di menta secca tritata
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pesce spada a tocchetti (2 cm circa)
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2083 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliolini al sugo di spada
30min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min
Pennette con spada e melanzane
50min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40min
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30min
Caserecce allo sgombro e limone
30min
Pesce spada all'arancia
40min