Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di scalogno
- 150 g di filetti di sgombro sott'olio sgocciolati
- 100 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 700 g di acqua
- 350 g di penne rigate di ottima qualità
-
1
rametto di origano fresco, le foglioline lavate ed asciugate
of 1 pizzico di origano secco - 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1682 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 dk
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 dk
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40min
Penne pisellini, funghi e speck
30 dk
Penne integrali con capperi e olive
30 dk
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 dk
Fusilli risottati tonno e capperi
30 dk
Penne risottate con verdure
35min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 dk
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 dk