Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di pasta corta a piacere
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di gambo di sedano
- 1 carota, pelata e a pezzi (circa 50 g)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 90 g di mortadella a fette
- 100 g di ricotta, scolata dal siero
- 350 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Pasta sfiziosa
30min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 Min