Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di speck a listarelle (0.5 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di piselli freschi
- 70 g di cipolla rossa di Tropea a fette sottili
- 80 g di salmone affumicato a listarelle (0.5 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di acqua (optioneel)
- 320 g di pasta secca corta tipo mezze maniche
- 100 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2289 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 61.7 g
- Vetten
- 25.2 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 Min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Rigatoni affumicati
25 Min