Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 130 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Termine della preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di prosciutto crudo a listarelle
- 200 g di funghi champignon a fette
- 320 g di pasta secca tipo trofie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3368 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 59.2 g
- Vetten
- 51.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35 min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 min
Tubettoni piselli e funghi
40 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 min