Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle pelate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 4 pomodori secchi a pezzi
- 10 pomodorini ciliegia in quarti
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 350 di pasta secca tipo farfalle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 71.9 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Fusilli tricolore
30min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Vermicelli di scammaro
30min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 Min