![Farfalle ai sapori di Sicilia Farfalle ai sapori di Sicilia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/031B7D49-FD51-40B1-8B3B-0018C992F74E/Derivates/827c887e-112d-4124-91e5-240e8f141f20.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle pelate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 4 pomodori secchi a pezzi
- 10 pomodorini ciliegia in quarti
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 350 di pasta secca tipo farfalle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 71.9 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Fusilli tricolore
30min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Pasta feta e pomodorini
30min
Penne tonno, pinoli e limone
30min