Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno a metà
- 1 peperoncino secco
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di pomodorini
- 30 g di vino bianco
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca corta tipo fusilli
- 100 g di burrata a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Spaghetti al tonno
40 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 Min
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Rigatoni affumicati
25 min