Compatibele versies
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa di olive
- 50 g di olive nere denocciolate
- 20 g di olio extravergine di oliva
Spaghetti e calamari
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di calamari ad anelli puliti
- 1 peperoncino secco, frantumato
- 5 g di sale
- 230 g di spaghetti alla chitarra (senza glutine)
- 200 g di pomodori datterino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 19.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Penne al sugo di calamari
40 min
Calamarata, spigola e Pachino
30 Min
Tagliolini al sugo di spada
30 Min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 min
Penne al ragù di polpo
1 godz.