Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cuori di carciofo, puliti e a fette
- 150 g di piselli freschi, sgranati
- 150 g di fave fresche, sgranate
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 280 g di pasta secca corta, tipo pipette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 1.5 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Tubettoni piselli e funghi
40 min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 min
Penne risottate carciofi e zucca
40 min
Pasta integrale con crema di fave
40 min
Rigatoni capricciosi
1h
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 min
Spaghetti con pecorino e fave
40 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min