Compatibele versies
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orecchiette di quinoa
- 200 g di farina di quinoa
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Sugo allo speck e funghi
- 30 g di pecorino a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 200 g di funghi champignon a fette
- 350 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 godz. 55 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Sugo all'amatriciana
50 Min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1hod.
Sugo al tonno
45 Min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 Min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Mezze maniche affumicate
25 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Ragù di tonno fresco
1hod.