Compatibele versies
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orecchiette di quinoa
- 200 g di farina di quinoa
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Sugo allo speck e funghi
- 30 g di pecorino a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 200 g di funghi champignon a fette
- 350 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo allo sgombro
45min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Pasta alla bagossa
50min
Penne alla Norcina
45min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30min
Ragù di tonno fresco
1h
Ragù di funghi
1h 10 min
Sugo al tonno
45min
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo all'arrabbiata
20 Min