Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (solo la parte colorata)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di scampi puliti (peso da interi 800 g circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 160 g di pasta secca tipo bavette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2711 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 32.9 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al polpo
1h 10min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 Std. 30 Min
Pepata di cozze
55 Min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Zuppetta di crostacei
40 Min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 Min
Bavette con scampi all'arancia
15min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Linguine ai gamberoni
30min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min