Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di pomodori maturi a metà
- 100 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di vongole pulite
- 50 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo al tonno
45 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Trofie al sugo di pesce
1h
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Zuppa di muscoli
45 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5 min
Ragù di funghi
1h 10 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo classico
55min