Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 100 g di cubetti di lardo
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco a metà, privato dei semi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 40 g di carota a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di trippa precotta, a listarelle
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne, fatto in casa
of ½ dado per brodo (per 0,5 l di brodo) - ½ - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2436 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 44.9 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 42.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fegato alla veneziana
35min
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Trippa in umido
1h 10min
Cinghiale in umido
1h 45min
Coda alla vaccinara
3h
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Trippa alla romana
2h
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa alla fiorentina
1h 15min