Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina tipo 00
- 1700 g di acqua
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 55 g di olio extravergine di oliva
- 2 salsicce crude sgranate
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 500 g di polpa di pomodoro
- 2 salsicce fresche intere
- 1 cucchiaio di sale
- 200 g di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Cecapreti con ragù della ciociaria
3 Std.
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Sugo al tonno
45min
Sugo all'arrabbiata
20min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Trofie al sugo di pesce
1h
Sugo all'amatriciana
50min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2u. 5min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2 godz. 45 min
Ragù di tonno fresco
1h
Ragù di salsiccia
1h 15min
Ragù di carne mista
1h 30min