Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipollotto in quarti
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico fresco, lavato ed asciugato
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di fave fresche novelle, sgranate
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di pasta secca tipo pappardelle
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di pepe macinato
- 30 g di pecorino grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2180 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Cavati con le fave
13 Std. 20 Min
Macco di fave messinesi con calamari
50 phút
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 phút
Granita di gelsi
15 min
Pesto alla trapanese
20 phút
Sarde a beccafico
35 Min
Gelo di anguria
3h 30min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 phút
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35 Min
Panelle
1 Std. 25 Min
Sfinciuni
3h 30min