Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino di cayenna secco, tritato piccante fresco o secco
- 720 g di polpettine di vitello piccoli puliti
- 50 g di vino bianco, secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
of 250 g di pomodori in scatola - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.
Polpo con patate a Cottura Lenta
1 godz. 30 min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 min
Friarielli e salsiccia
50 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 godz.
Polpetti affogati
45 min
Polpetti all'inferno
40 min
Polpo alla Luciana
1 godz. 30 min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2hod. 25min