Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino di cayenna secco, tritato piccante fresco o secco
- 720 g di polpettine di vitello piccoli puliti
- 50 g di vino bianco, secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
of 250 g di pomodori in scatola - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo alla Luciana
1h 30min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Polpetti all'inferno
40min
Moscardini al limone
30 min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6 godz.
Polpetti affogati
45min
Calamari alla marchigiana
35 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Calamari alla napoletana
40min
Anelli di totano in umido
30 min