Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fettuccine
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo all'abruzzese
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 - 100 g di cipolla bianca, a piacere, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta a cubetti, dolce o affumicata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2373.2 kJ / 567.2 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 925.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Maritozzi
11h
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Sugo all'amatriciana
50 Min
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Ciambelline al vino rosso
1hod.
Castagnole
1 Std. 20 Min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1hod.
Penne alla Norcina
45 Min