Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strascinati
- 10 g di sale
- 260 g di acqua
- 500 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
Ragù di carne
- 80 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti (circa 1 cipolla)
- 1 cucchiaini rasi di semi di finocchio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carne trita mista (vitello e maiale)
- 250 g di salsiccia cruda di maiale spellata e sgranata
- 100 g di vino bianco
- 800 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Pasta ai 2 condimenti: sugo al pomodoro e crema panna e pancetta (Bimby Friend)
30 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1h 30min
Sarde al sugo di pomodoro
40 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Gnocchi di ceci al ragù
1 Std. 15 Min