Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strascinati
- 10 g di sale
- 260 g di acqua
- 500 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
Ragù di carne
- 80 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti (circa 1 cipolla)
- 1 cucchiaini rasi di semi di finocchio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carne trita mista (vitello e maiale)
- 250 g di salsiccia cruda di maiale spellata e sgranata
- 100 g di vino bianco
- 800 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 Std. 50 Min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 Min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min
Ragù alla barese
4h
Ragù di carne mista
1h 30min
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1 Std. 40 Min
Sugo classico
55 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h