Compatibele versies
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di prosciutto cotto affumicato, affettato
- 500 g di patate americane dolci, sbucciate, a pezzi (circa 2 cm)
- 500 g di acqua
- 2 tuorli d'uovo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ - 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 200 g di pangrattato
- olio per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1686.4 kJ / 403.1 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 63.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 817.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate (TM6)
1u. 30min
Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie
1h 5 min
Frittelle di patate aromatiche
45min
Baby cupcakes
1u. 30min
Frittelle di cavoli e Emmental
35min
Polpette di pane di mais
1h 10min
Calzone fritto
5sa
Pizza rustica lucana
1h 15min
Cannelloni di carne
2h
Crocchette di patate
1h 10min
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1u. 30min
Pettole pugliesi
3u.