Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di formaggio di capra, tipo caprino
- 1 cucchiaino raso di erbe aromatiche miste secche
- 100 g di patata lessa a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di sale
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 4 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 2000 - 3000 g di brodo vegetale
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1444 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brodo vegetale
1h
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Frullato salutare
10min
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4 Std. 15 Min
Uova sode colore arancio
55min
Brodo di verdure con noodles di omelette
50min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1h 30min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Brodo vegetale (Bimby Friend)
1h
Brodo di gallina
4h 10min
Tortellini in brodo
1h 20min
Frullato leggero
10min