Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di formaggio di capra, tipo caprino
- 1 cucchiaino raso di erbe aromatiche miste secche
- 100 g di patata lessa a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di sale
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 4 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 2000 - 3000 g di brodo vegetale
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1444 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brodo vegetale
1 godz.
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4h 15min
Gnocchi ripieni piccanti con salsa di pomodoro
1h 40min
Tortellini alla bolognese
1 godz. 20 min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 godz. 30 min
Polpette di pane con brodo di pollo
1 godz. 5 min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Ravioli di ricotta
2 Std.
Tortellini in brodo
1 godz. 30 min
Pastina con pollo e pesto
35 min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Quadrucci e piselli in brodo
1 godz. 20 min