Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di formaggio di capra, tipo caprino
- 1 cucchiaino raso di erbe aromatiche miste secche
- 100 g di patata lessa a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di sale
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 4 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 2000 - 3000 g di brodo vegetale
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1444 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brodo vegetale
1sa
Brodo di gallina
4hod. 10min
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4u. 15min
Pastina in brodo di carne con ricotta (7-9 mesi)
20 dk
Brodo di carne (7-9 mesi)
1sa
Tortellini in brodo
1sa 20 dk
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1sa
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 dk
Tortellini ai grani antichi in brodo
1h 30min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2sa 30 dk
Pastina con pollo e pesto
35 dk