Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di funghi porcini freschi a fette
of 30 g di funghi porcini secchi a fette - 1 cucchiaino di sale + 1 pizzico
- 1200 g di acqua
- 300 g di pasta all'uovo, secca, tipo tagliatelle o altro formato di pasta a scelta
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle ai funghi
1h
Tagliatelle panna e funghi
1h
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30 min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti al tonno
40 min
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35 min
Spaghetti alla "Norma"
1h 30 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 min
Pasta alla Norma leggera
1h
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min
Linguine allo scoglio
40 min