Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta per cannelloni
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno di carne
- 80 g di cipolla a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 300 g di carne trita mista
- 50 g di vino rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 30 - 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2540.8 kJ / 607.3 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 52.9 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 664.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni al ragù
1h 30min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3u. 50min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Parmigiana di melanzane
2h
Polenta con funghi e salsiccia
1h 30min
Peperoni ripieni di carne
1h 20 min
Pasta ‘ncasciata
1j 55 menit
Polpette alla calabrese
50min
Ragù di salsiccia
1h 15 min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Polpette fritte
40min