Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
1
cucchiaino di miele
of 1 cucchiaino di zucchero - 400 g di farina di semola di grano duro rimacinata
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di pecorino grattugiato
- 250 g di salsiccia fresca, sgranata
- 150 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 200 g di cipolle insaporite (vedere consigli) (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1506.7 kJ / 360.1 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 879.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Sfinciuni
3h 30min
Teste di turco
4 godz. 30 min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10min
Frutta Martorana
27 Std. 30 Min
Granita al limone
13u.
Falsomagro alla siciliana
3h 30min
Rame di Napoli
3 Std.
Sfincione favarese
3 Std.
Rosticceria siciliana
2 Std.
Panelle
1h 25 min