Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 13 g di scorza di arancia (senza la parte bianca) (vedere varianti)
- 3 g di zucchero (1 cucchiaino raso)
- 3 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di ricotta di pecora fresca, ben asciutta
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo
Pasta
- 250 g di farina tipo 00
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 250 g di semola rimacinata di grano duro
- 280 g di acqua tiepida
Salsa di pomodoro e terminare la preparazione
- 50 g di pecorino sardo a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolle a metà
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di polpa di pomodoro in scatola
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 5 - 10 foglie di basilico fresche, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3629.8 kJ / 867.5 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 110.6 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 1305.5 mg
Alternatieve recepten
Ravioli tricolore
1sa 45 dk
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1sa 30 dk
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1sa 30 dk
Ravioli lucani
1h
Lasagne alla zucca
1h 40min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Gnocchi al pomodoro
1sa 30 dk
Fettuccine all'abruzzese
1h
Pasta fresca tipo Trofie
30 dk