Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maccheroni
- 250 g di acqua
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- ½ cucchiaino di sale
Ragù calabrese
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccolo
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 150 g di carne di manzo, taglio muscolo a tocchetti (2 cm)
- 150 g di carne di maiale magra, a tocchetti (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di passata di pomodoro
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- 150 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
Terminare la preparazione
- pecorino o Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3048 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 74.5 g
- Vetten
- 31.1 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1663.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Mignolata
3 godz. 30 min
Cuddure con le uova
2h
Tagliatelle ai funghi
1h
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Arancini di riso
3h 5min
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Involtini di tonno con insalata di patate
55min
Cullurielli cosentini
4 Std. 30 Min
Calzoni fritti napoletani
2u. 30min
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1 godz. 10 min
Ravioli luganega e porcini
2h