Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1550 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di farina di semola
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 3 patate, pelate e a fettine sottili
- 300 g di formaggio primo sale a pezzi
- 300 g di salsiccia fresca senza il budello, a pezzi
- ½ cipolla bianca a listarelle
- 10 olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4587 kJ / 1096 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 123.8 g
- Vetten
- 47.7 g
- Vezels
- 5.9 g
Alternatieve recepten
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Rosticceria siciliana
2 Std.
Mafalde siciliane
2h 15 min
Focaccia primavera
3 Std.
Rame di Napoli
3 Std.
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 Std. 20 Min
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5h 40min
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3 Std.
Pizza del pastore
5sa
Brioche col tuppo
3h 30min
Muffolette
3 Std.
Brioches siciliane
3 Std. 15 Min