Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di formaggio Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
-
150
g di salame napoletano a cubetti
of 150 g di prosciutto cotto a cubetti - 2 uova sode, sbucciate e a fette (optioneel)
- 20 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2062 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmigiana di melanzane
2sa
Impasto per pizza
1h
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Gattò di patate
1sa 30 dk
Zucchero a velo
5 min
Pan di Spagna
1h 50 min
Tiramisù
5sa 40 dk
Polpettone di carne ai funghi
1sa 30 dk
Polpette al sugo
45 min
Minestrone
45 min
Lasagne classiche
2sa
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min