Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
- 7 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1975.3 kJ / 471.8 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 95.9 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 486 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 Std. 50 Min
Ceci in umido
1u. 30min
Involtini di cotica al sugo
1 Std. 10 Min
Pucce
7 Std.
Panzerotti alla romana
55min
Lampascioni e patate
1h 15min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3u. 20min
Pettole pugliesi
3 Std.