![Cullurielli cosentini Cullurielli cosentini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9da17f7d-a831-4921-bf60-c996c8e6f882/Derivates/c3917395-abd7-4c32-b7fd-869e404bfac2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
- 7 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1975.3 kJ / 471.8 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 95.9 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 486 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavatelli
1h 30min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Turdilli calabresi
1h
Arancini di riso
3h 5min
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Minnuzze di Sant'Agata
7 godz. 30 min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Ravioli alle noci con salsa allo Champagne
1h 30min
Struffoli
1h
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min