Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
- 7 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1975.3 kJ / 471.8 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 95.9 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 486 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turdilli calabresi
1h
Cuddure con le uova
2h
Pizzette fritte
1h 55 min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Struffoli
1h
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Crocchette di patate
1h 10min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Chiacchiere
1h 35 min
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min