Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ravioli
- 180 g di acqua
- 450 g di farina di semola di grano duro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1770 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1sa 20 dk
Veneziane mignon
2sa 30 dk
Ravioli di ricotta
2 Std.
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1h 5min
Pasta fresca tipo Trofie
30 dk
Panada sarda
2h 55 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2sa 30 dk
Cavatelli
1h 30min
Bocconotto
2 Std.
Pasta fresca (vegan)
1h 10min
Pasta fresca senza uova
1u. 35min
Panini rosette
23 Std. 20 Min