Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ravioli
- 180 g di acqua
- 450 g di farina di semola di grano duro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1770 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Ravioli di ricotta
2sa
Chiacchiere salate
55 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2sa 30 dk
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Tiliccas sarde
2u. 20min
Pasta fresca senza uova
1 godz. 35 min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Pasta fresca tipo Trofie
30 dk