Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di speck
- 500 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 uovo
- 250 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina di mais gialla q.b.
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1642.2 kJ / 392.5 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cordon bleu
30 dk
Crocchette di melanzane
35min
Frittatine di pasta
3h 30min
Chiacchiere
1h 35min
Gattò di patate
1h 30min
Gattò di patate
1h 30min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Calzone
2h 50 min
Palline di pane fritte
3 Std. 15 Min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Parigina
3h 30min
Crocchette di patate
1 Std. 10 Min