Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 125 g di semola rimacinata di grano duro
- 125 - 130 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 4213 kJ / 1007 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 208.2 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 8.1 g
Alternatieve recepten
Struffoli
1h
Pasta choux
2h
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Cassata di Sulmona
3h 30min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min
Chiacchiere
1h 35 min
Roccocò
2h
Pasta fresca senza uova
1h 35 min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Ravioli dolci di castagne
1h 10min
Pasta fresca tipo Trofie
30min