![Parigina Parigina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7cf4de64-6f97-459a-bcf0-2a20d09d7daa/Derivates/cc7a7c3c-7642-4396-8e54-14afee78b0d7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto per pizza
- 350 g di farina forza 380 W + q.b.
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 120 g di acqua fredda
- 5 g di sale
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina forza 180 W + q.b.
- 40 - 45 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
- 250 g di mozzarella, scolata dal siero e a fettine
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1351 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 16.4 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Ziti spezzati con ragù genovese
3ч.
Taralli sugna e pepe
4h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Brioche ai peperoni
2h 45min
Gattò di patate
1ч. 30 мин.
Parigina TM6
5h 30min
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Tortano speck e fontina
2ч.
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Panini napoletani
5h 20min
Pizza di scarola
3h 30min
Pasta e patate con provola
1 godz.