Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto per pizza
- 350 g di farina forza 380 W + q.b.
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 120 g di acqua fredda
- 5 g di sale
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina forza 180 W + q.b.
- 40 - 45 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
- 250 g di mozzarella, scolata dal siero e a fettine
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1351 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 16.4 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Pizzette fritte
1h 55min
Frittatine di pasta
3h 30min
Sartù di riso
1h 25min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min
Pasta e patate con provola
1hod.
Pizza di scarola
3h 30min
Parigina TM6
5h 30min
Tortano speck e fontina
2 Std.