Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco secco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 250 g di ricotta fresca, scolata
- 150 g di formaggio primo sale a pezzi piccoli
- 2 uova
- 50 g di scamorza a pezzi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 100 g di salsiccia secca a fette, tipo lucana
- 2 uova sode, a fettine
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 32.1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche ai peperoni
2 Std. 45 Min
Pizza salsiccia e friarielli
30 Std.
Pettole pugliesi
3h
Casatiello dolce (con lievito madre)
19 Std.
Gattò di patate
1h 30min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Pizza con la ricotta
2 Std. 40 Min
Pizza di scarola
3h 30min