Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di zucchero
- 125 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 250 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di ammoniaca per dolci
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di farina tipo 00
- 60 - 100 g di zucchero, a piacere
- 2 uova
- 500 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Pitta rustica salentina
1h 40min
Pizzi leccesi
6h
Focaccia barese
2h 55min
Cartellate
1h 5min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3hod. 20min
Pettole pugliesi
3h