Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di zucchero
- 125 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 250 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di ammoniaca per dolci
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di farina tipo 00
- 60 - 100 g di zucchero, a piacere
- 2 uova
- 500 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Pasta choux
2 Std.
Cartellate
1h 5min
Pucce
7h
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Pizzi leccesi
6 Std.
Calzoncelli melfitani
1 Std. 40 Min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min