Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
- Voeding
- per 18 pezzi
- Calorieën
- 5075.2 kJ / 1213 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 97.5 g
- Vetten
- 79.2 g
- Verzadigd vet
- 45.2 g
- Natrium
- 194 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Pasta biscotto
1h
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crema diplomatica
30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h 50 min.
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min.
Cavatelli
1h 30min