Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di zucchero + q.b
- 50 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 320 g di patate, lessate e schiacciate
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina manitoba
- 2 uova medie
- 1000 g olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Bomboloni al forno
3u. 35min
Pizzette fritte
1h 55 min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4u. 45min
Maritozzi
11 godz.
Pan di Spagna
1h 50 min.
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Chiacchiere
1h 35min
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Cono graffa
1h
Bomboloni salati
3h 20min
Castagnole
1h 20min