Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di salame napoletano
- 10 g di pecorino
- 300 g di ricotta
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b per friggere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1428.1 kJ / 341.3 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2sa
Calzone
2 godz. 50 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Panzerotti alla romana
55min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Parigina
3 godz. 30 min
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Tortano speck e fontina
2sa