Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 45 g di acqua
- 40 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 50 g di farina manitoba
Impasto
- 390 g di farina manitoba
- 60 g di zucchero
- 6 uova
- 1 pizzico di sale
- 140 g di burro mordido a pezzi + q.b.
Bagna al Rum
- 1500 g di acqua
- 600 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di Rum
- Voeding
- per 18 porzioni
- Calorieën
- 26857 kJ / 6419 kcal
- Eiwitten
- 99.4 g
- Koolhydraten
- 1035.1 g
- Vetten
- 159.7 g
- Vezels
- 14.2 g
Alternatieve recepten
Struffoli
1hod.
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Struffoli di Natale (TM6)
1hod.
Torta caprese
1h 25min
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Babà napoletano
3 Std.
Pastiera
15h
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19 godz.
Roccocò
2 Std.
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.