![Rosticceria siciliana Rosticceria siciliana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/54172174-29dc-4177-9182-990848b0af00/Derivates/f55b64d4-f503-4581-b9b3-88a36a47e089.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 380 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 60 g di zucchero
- 80 g di strutto
- 650 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Farcitura
- 100 g di mozzarella, scolata dal siero e a tocchetti
- 150 g di provola a tocchetti
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di salame a tocchetti
- 8 wurstel
Terminare la preparazione
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- semi di sesamo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Iris siciliani
4h 10 min
Rame di Napoli
3h
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Sfinciuni
3h 30 min
Hot dog
4 godz. 55 min
Mafalde siciliane
2h 15 min
Muffolette
3h
Brioches siciliane
3 Std. 15 Min
Scacciata con salsiccia e patate
3 Std. 15 Min
Brioche col tuppo
3h 30 min
Panelle
1h 25 min
Pane siciliano
2h 45 min