Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 750 g di acqua
- 250 g di farina di ceci
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio di arachidi per friggere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 251 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 5.2 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Muffolette
3 Std.
Ravioli di ricotta
1ωρ. 35 λεπτ.
Brioches siciliane
3h 15min
Gelo di anguria
3h 30min
Pane siciliano
2h 45min
Sfinciuni
3h 30min
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Mafalde siciliane
2h 15min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min
Rosticceria siciliana
2h