![Casatiello sugna e pepe Casatiello sugna e pepe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d93565c8e88bd3011273c566a951e141/Derivates/70a3a8653177e9ddc9c1783c0d6e3be9411e53ef.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di strutto + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaio di pepe nero macinato
- 1000 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di salame tipo Napoli, a dadini
- 5 uova sode con guscio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2983 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Torta Babà napoletana
8 Std.
Taralli sugna e pepe
4h
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Struffoli di Natale (TM6)
1 Std.
Roccocò
2 Std.
Struffoli
1 Std.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Pastiera napoletana
15 godz.
Migliaccio
1 Std. 30 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min