Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 42 - 45 g di amido di mais (maizena)
Impasto per zeppole
- 180 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 140 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
- 1 tuorlo
Terminare la preparazione
- 40 g di zucchero
- 6 amarene sciroppate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1982.8 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 56.8 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 220.7 mg
Alternatieve recepten
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Crostata crema e amarene
1h 30min
Graffe di Carnevale
4h
Pettole pugliesi
3 Std.
Pandoro TM6
15h 15 min
Sfogliatelle ricce
5 godz.
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Pasta choux
2 Std.
Pasta frolla
1h 10 min
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Pastiera
15h
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min