Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 30 g di olive denocciolate (vedere consigli)
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 145.4 kJ / 34.8 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 71 mg
Alternatieve recepten
Minestra di fave con cicoria
50 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Pucce
7h
Panzerotti
5h
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20min
Focaccia barese
2h 55min
Cartellate
1h 5min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min