Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di latte
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 20 g di zucchero
- 1 uovo
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 80 g di provola affumicata pezzi
- 80 g di prosciutto cotto a pezzi
- 80 g di scamorza affumicata pezzi
- 80 g di pomodori secchi pezzi
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 650.5 kJ / 155.5 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 270 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rustici alla scarola
10 Std.
Treccia al salmone
2 godz. 20 min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3 Std. 30 Min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4 Std.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Parigina TM6
5 Std. 30 Min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Fiocchi di neve
5 Std.
Parigina
3 Std. 30 Min
Panini napoletani con uova sode
2sa 50 dk