Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di latte
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 20 g di zucchero
- 1 uovo
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 80 g di provola affumicata pezzi
- 80 g di prosciutto cotto a pezzi
- 80 g di scamorza affumicata pezzi
- 80 g di pomodori secchi pezzi
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 650.5 kJ / 155.5 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 270 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate (TM6)
1sa 30 dk
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1h
Treccia al salmone
2 godz. 20 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Bignè craquelin
2sa
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 godz. 30 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1sa 20 dk
Treccia al latte
2 godz. 30 min
Parigina TM6
5h 30 min
Cream tart al cioccolato
8 Std.