Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aroma
- 40 g di cioccolato bianco a pezzi
- 30 g di miele
- 30 g di burro a pezzi
-
1
cucchiaio di Rum
of 1 cucchiaio di Marsala - 2 stecche di vaniglia, i semini estratti
Poolish
- 12 g lievito di birra fresco, sbriciolato
- 60 g di farina manitoba (vedere consigli)
- 60 g di acqua
Primo impasto
- 70 g di acqua
- 180 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
Secondo impasto
- 90 g di farina manitoba + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 25 g di zucchero
- 3 tuorli
- 40 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1318.6 kJ / 315.1 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 111.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone TM6
10h 30min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Panettone
6 Std. 30 Min
Mandorle sabbiate
1h
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
La colomba perfetta
7h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Cruffin (TM6)
4 godz. 30 min
Krapfen con crema pasticcera
4sa 20 dk
Panettone gastronomico natalizio
7h
Colomba
9 Std.