Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 80 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 10 g di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di mozzarella a metà
- 120 g di passata di pomodoro
- sale, a piacere
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4297 kJ / 1027 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 123.6 g
- Vetten
- 41.2 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Pizza napoletana
9 godz.
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 Std.
Pizza diavola
1h 45 min
Pizza New York style
3 Std. 50 Min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1sa 30 dk
Focaccia primavera
3sa
Panino ai semi di papavero (per 1 persona)
3sa
Pizzette
3 Std. 40 Min
Pizza quattro stagioni
1sa 30 dk
Pizza con salame piccante
2sa