Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 480 g di uova (circa 8 uova)
- 30 g di zucchero semolato fine
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina manitoba + q.b.
- 160 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Bagna
- 20 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di miele
- 400 g di zucchero semolato fino
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 200 g di Rum bianco (vol. 70°C)
Terminare della preparazione
- 150 g di confettura di albicocche
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1102.1 kJ / 263.4 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 195.9 mg
Alternatieve recepten
Struffoli
1h
Torta Babà napoletana
8 Std.
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Babà napoletano
3h
Pastiera
15h
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Arancini di riso
3h 5min
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Struffoli
1h
Babà napoletano
2h 40min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h