Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta
- 6 uova
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 300 g di farina tipo 00
- 300 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 170 g di acqua
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Copertura
- 200 g di zucchero
- 1 albume (35 g circa)
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1320 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake bicolore
1sa 30 dk
Chiffon cake ai frutti di bosco
1sa 30 dk
Chiffon cake alla vaniglia
1sa 30 dk
Pasta biscotto
1h
Chiffon cake al cioccolato
1h 10 min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1sa 30 dk
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1sa 30 dk
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Chiffon cake alle fragole
1sa 30 dk
Chiffon cake cappuccino
1h 10 min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.
Chiffon cake
4h